söndag 18 oktober 2009

Kläd- och sminkshopping?

Min teori om kläd- och sminkshopping är att det är som att försöka hoppa av en cykel eller mc i farten, man börjar springa snabbare än man egentligen kan trivas med.

Jag tror att man ju mer man köper kläder och smink, desto mer beroende blir man av att köpa ännu mycket mer för att kunna må bra igen. Ständig stress varje gång man ser en modetidning om att man återigen inte har det absolut allra senaste, eller att nån faktiskt är ännu smalare eller snyggare än man själv är. Så tror man att genvägen till att bli en optimal människa är att köpa samma sak som de där framgångsrika människorna har på sig. Så när man har köpt det så får man den där Sköna känslan som man så väl känner igen, då när det känns som att man är onåbar av alla taskiga kommentarer.

Kläder och smink kan ge en tjej väldigt mycket makt över en kille. Vi killar är rätt tragiska, våra ögon SUGS mot de mest stylade tjejerna. Men våra mer långsiktiga HJÄRTAN dras till de mest omtänksamma, som överraskar oss i tankar - och som har de mest positiva ansiktsuttrycken. Kärlek är att älska en osminkad, ostylad sanning, ditt Sämsta Du - ditt Sjuka Du. Vem vill träffa dig även när du har influensa?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar